Hej, vi är ett glatt gäng på fyra stycken elever som går första året på ekonomiprogrammet. På den här sidan vill vi sprida kunskap till de som inte vet så mycket om ekonomi främst ungdomar. Därför ger vi massa tips till dig som förhoppningsvis kommer att underlätta din ekonomi och som gör att du kan spara mer pengar. Vi som har skapat sidan heter:

 

Ludvig Andersson

Hej! Mitt namn är Ludvig Andersson. Jag är 17 år gammal och bor i Umeå. Jag går på Dragonskolan där jag pluggar ekonomi. I framtiden vill jag driva ett eget företag. På fritiden gillar jag att vara med kompisar och spela innebandy. Jag är en glad och positiv person. När jag har gått ut gymnasiet vill jag plugga vidare på universitet.

 

Najib Alijani

Tja! Mitt namn är Najib Alijani. Jag är 16 år gammal, och bor i nordmaling. Jag går på Dragonskolan och studerar ekonomi. Jag vill jobba med ekonomi i framtiden och mitt mål är att driva ett eget företag om några år. På fritiden brukar jag spela fotboll med mina vänner och jag brukar träna ganska mycket på gymmet. Jag tänker jobba några år efter gymnasiet och studera vidare på universitet efteråt.

 

Olivia Bodén

Hejsan! Mitt namn är Olivia Bodén, jag bor i Umeå och är 17 år gammal. Jag går första året på ekonomiprogrammet på dragonskolan i Umeå. Jag skulle beskriva mig själv som en positiv och sprallig tjej som tycker om att vara med kompisar och att träna. När jag gått ut gymnasiet vill jag plugga vidare till jurist, mäklare eller jobba som ekonomiansvarig på ett företag.

 

Hilma Brannelid

Hej! Jag heter Hilma Brannelid och jag bor i Umeå. Jag är 16 snart 17 år gammal och jag går ekonomiprogrammet på dragonskolan här i Umeå. Jag är en glad och drivande tjej som gillar att vara med kompisar och spela fotboll. När jag blir stor vill jag bli jurist men jag tycker även att ekonomi är väldigt roligt och intressant.